Nyomtatványok, űrlapok

Kérünk mindenkit, hogy töltse le a vegzosba.docx vagy a vegzosDMA.docx  dokumentumot (értelemszerűen mindenki azt, amilyen képzésben tanul) és a neptun, valamint az indexe alapján töltse ki. Abszolutóriumot csak az a hallgató kaphat, akinek a Történelmi Intézet igazolja a történelem kreditlista elvégzését. Ehhez szükséges az űrlap kitöltése.

A kitöltött űrlapokat május 28-ig küldje el mindenki Hercz Tibornénak ( ). Nyomtatott listát ne adjanak le.

A listák egyeztetése után mindenkinek bejegyezzük az Abszolutórium igénylő lapon a történelem szakos tanulmányok szakmai részének elvégzését, ezt követően a hallgatók megkapják az abszolutóriumot.

Debrecen, 2019. május

Dr. Barta Róbert
intézetigazgató

Frissítés dátuma: 2019.05.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.