Történelem BA szakos záróvizsga

Történelem BA záróvizsga bizottság
Prof. Dr. Bárány Attila, egyetemi tanár, elnök
Dr. Schrek Katalin, adjunktus, tag
Dr. Kavecsánszki Máté, adjunktus, külső tag
időpont: június 4. (csütörtök) 9.00
elearning.unideb.hu (webinarium)

 

Tisztelt Végzős Hallgatók!

Kérjük, hogy könyvtári tartozásukat mihamarabb, de legkésőbb május 20. szerdáig rendezni szíveskedjenek! A könyvek visszavihetők személyesen keddenként és szerdánként 10.00-11.00 között a 316-os intézeti könyvtárba, vagy feladhatók postán. Címünk: Debreceni Egyetem Történelmi Intézete 4032 Debrecen Egyetem tér 1. Könyvtári tartozás esetén a záróvizsga nem kezdhető meg! Kérdés vagy probléma esetén keressék Köpösdi Juditot a email címen.

 

Tisztelt Hallgatók!
A záróvizsgára bocsátás feltételei, valamint a záróvizsga időszak (május 25. – június 12.) változatlan. A záróvizsga rendjében, amennyiben a járványügyi veszélyhelyzet nem változik, a Történelmi Intézetben az alábbi változások lépnek életbe:
1) A záróvizsgán nem lesz írásbeli rész, a záróvizsga csak egy szóbeli részből áll, amely elektronikus/online formában valósul meg. Előreláthatólag az e-learningen keresztül.
2) A záróvizsga része marad továbbá a szakdolgozat megvédése a záróvizsga bizottság előtt.
3) A záróvizsgák szóbeli része, tételsora és követelményei egyebekben változatlanok.
4) A vizsgára kamerával és mikrofonnal kell bejelentkezni, a vizsga menete elektronikusan (kép- és hangfelvétel) rögzítésre kerül.
5) A vizsgán tételhúzásra és felkészülésre nincs mód. A tételt/kérdést a bejelentkezéskor a bizottság adja meg.
6) A végzős hallgatók a témakörök választását tegyék meg Hercz Tiborné oktatásszervezőnél e-mailben április 15-ig ( )
7) Szakdolgozat:
Leadási határidő: 2020. április 27. 11. óra.
A szakdolgozat leadásának módja elektronikus: a témavezetőhöz és Hercz Tiborné oktatásszervezőhöz is el kell küldeni e-mailben. A határidőn belül a szakdolgozatot fel kell tölteni a DEA rendszerbe.
A megküldött és a DEA-ba feltöltött dolgozatnak azonosnak kell lennie, erről a hallgatónak az e-mailben nyilatkoznia kell.

Kérem, használják ki, hogy fontos szakirodalmak még néhány hétig ingyenesen és teljes terjedelmében hozzáférhetők a neten!

Takács Levente
intézetigazgató-helyettes

 

Tisztelt Végzős Hallgatók!

A szakdolgozatot/záródolgozatot április 27-én 11.00-ig kell elektronikus formában eljuttatni a témavezetőhöz és archiválás céljából Hercz Tiborné oktatásszervezőhöz ( ). Kérem, hogy eddig az időpontig a DEA rendszerbe is töltsék fel dolgozatukat. Az április 27-i határidő jogvesztő. Az ezután küldött dolgozatokat nem fogadjuk el. A járványügyi veszélyhelyzet elmúltával a dolgozatot nyomtatott formában is le kell adni Hercz Tiborné oktatásszervezőnél. Ennek határideje a veszélyhelyzet időtartamától függ. Felhívom figyelmüket, hogy a feltöltött, nyomtatott és e-mailen elküldött dolgozatoknak meg kell egyezniük egymással! Tájékoztatom Önöket, hogy a tanévet a szenátus augusztus 31-ig meghosszabbította, de ez egyelőre a BTK vonatkozásában még nem módosította a tanév beosztását (pl. vizsgaidőszak kezdetét). További rendelkezésig a jelenlegi beosztás van hatályban. Változás esetén tájékoztatást küldünk. Kérem ezért, hogy a BA végzős és az OMA zárószigorlatozó hallgatók a rájuk vonatkozó szóbeli témakörsorból tegyék meg választásukat, s ezt április 15-én 11.00-ig e-mailben jelezzék Hercz Tiborné oktatásszervezőnél ( ).

Köszönettel és üdvözlettel,

Takács Levente intézetigazgató-helyettes

 

 

Történelem BA szakos hallgatóknak

 

2020. tavaszi félév záróvizsgák:

Az írásbeli rész időpontja: 

 

Történelem BA szóbeli záróvizsga

 

 

 

 

Frissítés dátuma: 2020.05.05.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.