Történelem BA szakos záróvizsga

Tisztelt Végzős Hallgatók!

A BA záróvizsga első része online esszé lesz az elearningben, időpontja 2021. május 27. 10.00 óra.

A szóbeli szintén online (webex) lesz június 4-én 9.00 órakor. A tételsor és a követelmények változatlanok.

Május 25-ig küldjék el kitöltve a btk.unideb.hu oldalról letöltött abszolutórium iránti kérelmüket a címre!

A Történelmi Intézetben a szakdolgozatok leadási határideje a 2020/2021-es tanév II. félévében végző hallgatók számára 2021. április 25. (vasárnap) 23.59.

A szakdolgozat leadásának módja elektronikus: a témavezetőhöz és Hercz Tiborné oktatásszervezőhöz is el kell küldeni e-mailben. A határidőn belül a szakdolgozatot fel kell tölteni a DEA rendszerbe. A megküldött és a DEA-ba feltöltött dolgozatnak azonosnak kell lennie, erről a hallgatónak az e-mailben nyilatkoznia kell.

A szóbeli záróvizsga témaválasztásának határideje e-mailben május 9. (vasárnap) 23.59. a címen.

Dr. Takács Levente

intézetigazgató-helyettes

2021. május 7.

 

 

Frissítés dátuma: 2021.05.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.